Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Tuesday, 27 September 2011

Salam Aidilfitri & terkini dari kami...



Slamat Hari Raya sumer...Maaf zahir batin...sori la sebab dah lama gak tak updates blog nih...Maklumla sibuk sikit lepas raya nih.

Macamana dgn bisnes korang ramdhan tempohari? Klu yang untung tu alhamdullillah...Klu yg "suam-suam" tu...cuba lagi...jgn cepat mengalah ok...Biasa la tu adat niaga...perjuangan perlu diteruskan, baru lah sukses...Yer tak???

Ok la...Untuk makluman sumer...TIADA BARANG BARU YANG AKAN SAMPAI dalam masa terdekat nih...kebanyakkan baju budak branded yg cantik2 belum di"release"kan lagi dari supplier di Bangladesh sana...klu ada pun design agak kureng sikit...so better tak payah ambil yer tak?

Makluman kedua lak...kitorang akan memberi SPECIAL PRICE bagi baju-baju budak yang masih ada dlm stor kami...terutama bagi pelanggan yg sedia ada...KLU NAK TAU...BRAPER HARGA YANG KAMI TAWARKAN...Call ler kami yer...

So Jangan Lupa Call Kami yer...Klu nak tau pasal price tu...
Salam Aidilfitri & Selamat Berniaga... ;-)


(***Belian adalah melebihi 100 helai ke atas...tapi boleh campur2 la design nyer...macam biase la***)

No comments: