Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Tuesday, 11 September 2012

Baju Mickey, Snoopy & Mr. Men And Little Miss Untuk Di"CLEARKAN"...JOM SERBU...

Salam AidilFitri buat semua...
Harap tak terlambat untuk saya mengucapkannya yer...
Maaf Zahir Batin jugak buat customer yang setia membuat panggilan dan sms bertalu-talu...(sampai tak terbalas ler)... huhuhu ;P

So just nak cut the story short...berikut merupakan stok baju budak yang ada untuk di"LET GO" pada harga borong...dari brand Mickey, Snoopy dan Mr.Men & Little Miss dan etc...
(Hmmm...barang ada tak banyak yer...sapa cepat dan datang tengok barang terus sambar yer...tak yah ler nak pikir 20 30 KALI yer...terus-terang saya katakan apa yang tinggal nie jer yang ada...so better CEPAT-CEPAT...huhuhu...)


Untuk Baju Mickey...Minnie Mouse...Snoopy nie...
Range umur yang ada adalah dalam lingkungan 2-3-4 tahun...
Kuantiti stok bagi baju nie pulak ada la dalam...900 - 1000 helai jer...
ehem...ehem...pat-pat siku lipat...saper cepat dia dapat yer....huhuhu...Zasss...























Bagi stok Baju Mr.Men and Little Miss nie pulak...dia datang sepasang...atau 1 set (Baju + Seluar)...
Range umur dari 5,6,7,8 tahun...
Ala...ada pun tak banyak dalam 100-250 set jer...


So bagi yang dah tau blog nie...Lagi sekali saya syorkan...CEPAT-CEPAT ler hubungi saya...klu SMS tak jawab....CALL ler...klu call tak jawab...sms sekali lagi...huhuhu...

Wassalam...Babai... :P