Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Wednesday, 13 July 2011

Barang SEMAKIN BERKURANGAN !!! Ramadhan dah dekat...

Hmmm...amacam geng2 niaga sumer...
Salam Kabare? huhuhu... Sajer jer nak update sikit kat blog nih...

Untuk perhatian peniaga sumer, barangan stok baju budak kitorang dah semakin berkurangan...
so paham2 la kalo sesaper yg nak topup ker....nak membeli...Harap cepat la yer... Biase ler... 
Siapa Cepat Dia Dapat Ler...( xder booking2 design itu-ini aaa...)

Biasa la ramadhan dah dekat...kitorang nengok sana-sini espesially kat bangi nih dah berpacak khemah besau 20x20....dah macam pesta dah...seksyen tu ada bazar....seksyen nih ada pasar...seksyen sinun ada ekspo awal ramadhan...huhuhu...klu pandai ler memang buat duit betui time2 gini...

Aiyoyoyo...memang banyak happening la niaga dalam bulan posa nih...Masyukkkk $$$

So aper nak memikior lagi yop/yong...
JOM moh ler kite ke Bangi nih...kasi borong baju budak lah buat stok niaga bulan posa nih....
klu korang tak ambil...orang lain rembat...
jgn lak kata "Haduiii...nyesal x gi mggu lepas...klu gi...mesti dapat design tuh..."....hehehe
kasi provok sikit...

Tapi memang betul stok dah makin berkurangan...
rasenyer apa yg ada dlm gambo kat bawah tu jer yg tinggal....
Jom BORONGGGGGGGGGGGGG......now!!!

"Jangan tunggu lama-lama...tunggu lama-lama...nanti di ambil orangggg...."

Adios....

:: nak gi amik my doter and san jap coz today my waif going back late...jom...

Thursday, 7 July 2011

Baju Budak nie ORI ke tak???

Hmmm...kekadang malas jer nak jawab sms dan emel yang dok asyik menanyakan stok baju budak kitorang nie ORIGINAL ker tak....


Untuk makluman para (bakal2) pembeli & pemborong...
stok baju budak yg kami supply nie adalah ORIGINAL...TULEN BANG...KAK...bukan tiruan yer....

Tu pasal kitorang galakkan korang datang ke premis kami untuk lihat dengan mata kepala sendiri kualiti kain...tag...label dan sebagainyer lahhhh....baru korang tau barang tu ori ker idak...

Basically baju branded yang dibuat di BANGLAdesh nie adalah Original yang mana brand-brand yg terkemuka di dunia menempah dan membuat pakaian di sana.

Kenapa Bangladesh....bukan China???
Sebab kualiti kain cotton yang terbaik adalah datang dari negara sebelah Bangladesh, Nepal, India dan sekawasan dengannya lah...
Dan lagi satu Bangladesh merupakan salah satu negara yang diberi bantuan dari PBB yg mana PBB tidak memberi bantuan dalam bentuk dana kewangan saja...tapi diorang memberi bantuan dari segi perlesenan untuk pengeluaran dan pembuatan baju dari brand2 terkenal tersebut untuk menjana ekonomi dam memberi rakyat BANGLAdesh nih peluang kerja (selain yg jd pendatang kat Malaysia ni lah....).

Apa tu overrun stock???
Overrun stock tu bermaksud lebihan pakaian yang dibuat di kilang-kilang pakaian yang mana contohnya; Company ZARA dari Spain membuat tempahan pakaian untuk musim bunga sebanyak 100,000 helai namun pihak kilang akan membuat lebihan (mungkin) sebanyak 10% lebih dari quantity yang telah diorder bermakna quantity pakaian yg dibuat adalah 110,000 helai. Kenapa Lebih??? sebab normally dalam sektor pembuatan perkilangan kita memang ada default yang mana tersalah jahitlah...tersalah labellah...tersalah sizelah...dan macam2 ter...lah...that's why pengilang buat baju tu lebih...so lepas penghantaran ke company yang order tu selesai...mungkin lebihan @ overrun stock tu ada balance lagi 2,000-3,000 helai...dan lebihan tu lah yang kami beli dari BANGLAdesh sana....ada paham sumer...

Fuhhhh....rasanyer itu je lah yang larat aku tulis takat nih....
Semoga korang sumer paham lah yerkkkk....sedikit sebanyak...
klu nak borak panjang lagik... meh la datang ke premis kami di Bangi...
tengok alamatnyer kat sebelah...yer... >>>

DAN LAGI SATU....
Baju budak yang kitorang supply nie adalah BARU...MEMANG BARU KELUAR KILANG... Bukan Bundle yer...

Apa lagik...Jom Borong ramai-ramai....
Sapa cepat dia dapat aaa....
SALAM... ;P

Sunday, 3 July 2011

Katalog?? Ada ke??

Ramai yang tye pasal katalog baju-baju. Kami minta maaf sebab kami xde katalog..xde masa nk snap semua baju-baju yg ada..kalo yg kami upload ni pun kami amik masa meeting ngn org Bangla..(time tu je yg ada nk snap gambo pun).

Kalo baju dh sampai rumah..mmg xmenang tangan,..mana nk kira, nk asing..tu xmasuk kalo dh ada yg siap menunggu kt rumah...kalo xcaya..tgk ni ha..mcm kapal pecah dh rumah...

ni baju yg dg bukak n kira










Sold Out



Sold Out 

Sold Out 

Sold Out

Sold Out 


Sold Out 




dan banyak lg...
Apalagi JOM SERBUUUUUUUUUUUUUUUU!!!