Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Tuesday, 28 June 2011

Stok Baru Sudah Sampai

Mintak MAAF kepada pembeli kerana kelewatan stok..mcm2 dugaan untuk kami bulan ini. dah le si Aju kene capuk2 chicken pox, kontena pula kelewatan..

Kepada sesiapa yg nk datang tgk stok baru boleh la dtg mulai hari Rabu 29 Jun jam 5 petang. Kerana sekarang ni kami tgh sibuk kira n coding stok...OK?

Girl Jeans (Limited Hand Pick Stock)

Jenama Faded Glory
 
sold out

Jenama Tapealoeil
 
sold out

Jenama Carters
 
sold out

Jenama Faded Glory

Sudah Sampai Faded Glory Set (12M/28M/1Y/2Y/3Y)

Baju Baru Sudah Sampai

Jenama Baby Club (1 warna)

Jenama YCC (3 warna)

Jenama LOGG (5 warna)

Jenama H&M
   

Friday, 17 June 2011

Have a bad day... Have a CIKENPOX.... Waaaaaaaa

Just untuk makluman semue...

....We Are Sori.... if ada yang call/sms tapi tak berangkat/berbalas...ini sebabnya nahhh...saya telah diserangggg oleh virus jahat CIKENPOX nih...so skang tgh dok bertapa (kuarantin dah seminggu dah...) di kampung (dekat jer kat Klang...huhuhu) & sementara tu Aida lak... terpaksa outstation atas urusan rasmi kerajaan till next week...

Nanti apa2 hal kami akan update the new stocks coming on that week ya....Minggu dopan la yer...

C u all then...
BTW...Thank 4 all your support...

:: Arghh tensennyer bila dah tua2 nih baru nak kene penyakit CIKENPOX nih....bak kata Jambu MaharajaLawak...Apa pun tak boley...."

Thursday, 2 June 2011

Away to Bangladesh Again...

Untuk makluman semua bakal pembeli...huhuhu...

Minggu dopan perniagaan kami akan "bercuti"...sebab kami akan ke Dhaka City, Bangladesh selama 3-4 hari kot...dari 06hb Jun 2011 sampai 10hb Jun 2011...atas urusan perniagaan (bisnes baju budak ni la...apa lagikkk... ;P)

So...semua panggilan telepon or sms mungkin tidak akan berjawab pada waktu tersebut...
Klu ada sebarang pertanyaan...boleh tinggalkan komen jer kat blog nih...atau kat majalah.com pun boleh...

ok...itu sajer...babai...jumpa lagikkk yer...
wassalam...