Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Tuesday, 30 April 2013

Nah...Baju Budak Baru utk DICLEARKAN !!! (Ooppss...Utk PEMBORONG @ PENIAGA saja)















Haaa... Apalagi kata nak borong...
Angkat phone...
Call Aju Sekarang ler...
0173853626

Minimum 300 helai... Boleh Campur2... macam ABC... hohoho :)

Tuesday, 11 September 2012

Baju Mickey, Snoopy & Mr. Men And Little Miss Untuk Di"CLEARKAN"...JOM SERBU...

Salam AidilFitri buat semua...
Harap tak terlambat untuk saya mengucapkannya yer...
Maaf Zahir Batin jugak buat customer yang setia membuat panggilan dan sms bertalu-talu...(sampai tak terbalas ler)... huhuhu ;P

So just nak cut the story short...berikut merupakan stok baju budak yang ada untuk di"LET GO" pada harga borong...dari brand Mickey, Snoopy dan Mr.Men & Little Miss dan etc...
(Hmmm...barang ada tak banyak yer...sapa cepat dan datang tengok barang terus sambar yer...tak yah ler nak pikir 20 30 KALI yer...terus-terang saya katakan apa yang tinggal nie jer yang ada...so better CEPAT-CEPAT...huhuhu...)


Untuk Baju Mickey...Minnie Mouse...Snoopy nie...
Range umur yang ada adalah dalam lingkungan 2-3-4 tahun...
Kuantiti stok bagi baju nie pulak ada la dalam...900 - 1000 helai jer...
ehem...ehem...pat-pat siku lipat...saper cepat dia dapat yer....huhuhu...Zasss...























Bagi stok Baju Mr.Men and Little Miss nie pulak...dia datang sepasang...atau 1 set (Baju + Seluar)...
Range umur dari 5,6,7,8 tahun...
Ala...ada pun tak banyak dalam 100-250 set jer...


So bagi yang dah tau blog nie...Lagi sekali saya syorkan...CEPAT-CEPAT ler hubungi saya...klu SMS tak jawab....CALL ler...klu call tak jawab...sms sekali lagi...huhuhu...

Wassalam...Babai... :P

Tuesday, 5 June 2012

Branded GAP Jeans+TSHIRT dan Kemeja CHAPS untuk di HABISSSkan...

Berikut merupakan lebihan pre-order yang lepas....stok yang ada....seluar jeans dan tshirt GAP, kemeja CHAPS untuk budak-budak. Seluar jeans tu ada 2 kaler...biru & hitam...nak jelas tengok gambor kat bawah yer...

Barang yang ada pun tak banyak, adalah lebih kurang balance 100-200 helai jer (total semua ler). So pepaham la yer...Sapa call dulu...dapat tengok dulu...dan pastu boleh ler borong dulu la yer... ;P

Lagi satu untuk makluman pembaca & pelawat blog kami nie...mulai 2012 KAMI HANYA MENJUAL BARANG KEPADA PENIAGA...so klu ada yang nak beli untuk persendirian...harga yang kami akan tawar adalah 2 x Harga Borong...5 x Harga Borong or else...pembelian minima adalah 100 helai...so harap maklum... :)

Alamat Premis Kami adalah:- No. 82, Jln Sari Ilmia, Alam Sari Bangi, Selangor. Landmark, komuter UKM, German Malaysian Institute (GMI) dan Pusat Latihan KWSP Bangi (ESSET). So klu boleh harap korang boleh savekan alamat premis kitorang nie yer...malas dah nak sms berpuluh kali...huhuhuhu...


Thursday, 17 May 2012

Jeans dan Kemeja GAP KIDS untuk PRE-ORDER Saje Yer...

Pada rerakan niaga yang berminat nak borong seluar Jeans & Kemeja GAP Kids (umur dari 1 tahun-5 tahun) boleh ler call saya segera....kain jeans memang sedap dan lembut....TAPI untuk kali nie kami "terpaksa" meminta booking 50% dari Harga Belian Borong...huhuhuhuh... ;P

Klu boleh call segera sebab kitorang dah nak fly sendirik untuk pegi "pick-up" jeans dan kemeja nie hah...
Lagi satu stok paten jeans nie adalah TERHAD...Color & Design ada macam2...so SAPA CEPAT DIA DAPAT LER!!!

CALL SEGERA sebelum ari Isnin nie (21hb May 2012) ... yer...yang pre-order jer kami akan bagi spesel price...Call Now utk tau HARGA BELIAN BORONG bagi jeans dan kemeja GAP Kids nie...


Friday, 4 May 2012

Barang BARU...tapi LIMITED jer...

Salam Semua...

Dah lama takder posting kat blog borongbajubudak.blogspot.com nie...bukannya apa ada sibuk bisnes sana sini...huhuhu...(biasa ler nak carik makan yer dak...)

Anyway kat bawah nie ada barang baju budak BARU...ada yang brand...ada yang takder...TAPI barang LIMITED yer...so SAPA CEPAT DIA DAPAT ler... ;)

Untuk makluman belian hendaklah melebihi 100 helai ke atas baru harga spesel yer...tapi boleh campur2 la design nyer...Kalau nak tau harga call jer la...senang sikit...klu SMS pun boleh cuma lambat ler reply nyer...OK

Nie design baju budak untuk di"setelkan"...kalau berkenan CALL segera then terus beli...barang memang tak berapa banyak yer...



Juga untuk makluman kitorang pun ada MEMBEKAL T-SHIRT KOSONG (160gsm)...
Ada 8 warna dan pelbahagai saiz....

Harga Borong untuk T-Shirt kosong nie...

Kalau bawah 100 helai (<100 = RM 6.50)
Kalau 100 helai ke 500 helai (100 < 500 = RM 6.30)
Kalau 500 helai ke 1000 helai (500 < 1000 = RM 6.00)
Kalau lebih dari 1000 helai (>1000 = RM 5.80)
Kalau lebih dari 5000 helai (>5000 = RM 5.50)