Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Friday, 4 May 2012

Barang BARU...tapi LIMITED jer...

Salam Semua...

Dah lama takder posting kat blog borongbajubudak.blogspot.com nie...bukannya apa ada sibuk bisnes sana sini...huhuhu...(biasa ler nak carik makan yer dak...)

Anyway kat bawah nie ada barang baju budak BARU...ada yang brand...ada yang takder...TAPI barang LIMITED yer...so SAPA CEPAT DIA DAPAT ler... ;)

Untuk makluman belian hendaklah melebihi 100 helai ke atas baru harga spesel yer...tapi boleh campur2 la design nyer...Kalau nak tau harga call jer la...senang sikit...klu SMS pun boleh cuma lambat ler reply nyer...OK

Nie design baju budak untuk di"setelkan"...kalau berkenan CALL segera then terus beli...barang memang tak berapa banyak yer...



Juga untuk makluman kitorang pun ada MEMBEKAL T-SHIRT KOSONG (160gsm)...
Ada 8 warna dan pelbahagai saiz....

Harga Borong untuk T-Shirt kosong nie...

Kalau bawah 100 helai (<100 = RM 6.50)
Kalau 100 helai ke 500 helai (100 < 500 = RM 6.30)
Kalau 500 helai ke 1000 helai (500 < 1000 = RM 6.00)
Kalau lebih dari 1000 helai (>1000 = RM 5.80)
Kalau lebih dari 5000 helai (>5000 = RM 5.50)

No comments: