Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Sunday, 1 May 2011

Pembelian Lebih 500 Pieces

Sekiranya ada yang berminat untuk membeli lebih dari 500 pieces, harga spesel akan diberikan. Item boleh campur2.

4 comments:

AZREL said...

brapa harga sebelum runding??

AVIGR said...

salam...harga adalah berbeza bg setiap design...bro...
dari rm 5 - rm 15...
klu amik lebih 100 boleh bg kurang lagi sikit...tapi xder la sampai beringgit-ringgit...
kitorang just pembekal so margin pun kecik cuma based on volume supply jer...so harap paham ler...
anyway...tq la sebab comment dan interest melayari blog kami nie...
tunggu ada tshirt2 baru sampai this middle of Jun 2011 yer...
wassalam...

ila said...

hai.......kalo dah blik dr bangladesh nant leh pm saya x...berminat ni.....waniela_85@yahoo.com

shima said...

ade stock yg ni je ke? minat tuk borong.. nak pilih sendiri xley.. sbb jauh