Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Friday, 17 June 2011

Have a bad day... Have a CIKENPOX.... Waaaaaaaa

Just untuk makluman semue...

....We Are Sori.... if ada yang call/sms tapi tak berangkat/berbalas...ini sebabnya nahhh...saya telah diserangggg oleh virus jahat CIKENPOX nih...so skang tgh dok bertapa (kuarantin dah seminggu dah...) di kampung (dekat jer kat Klang...huhuhu) & sementara tu Aida lak... terpaksa outstation atas urusan rasmi kerajaan till next week...

Nanti apa2 hal kami akan update the new stocks coming on that week ya....Minggu dopan la yer...

C u all then...
BTW...Thank 4 all your support...

:: Arghh tensennyer bila dah tua2 nih baru nak kene penyakit CIKENPOX nih....bak kata Jambu MaharajaLawak...Apa pun tak boley...."

3 comments:

Connie said...

amat bersimpati dgn awak.. boleh emel butiran utk belian borong mcm mana? dgn gambar2 skali ye... sbb jauh ni. ini emel sa deebe0303@gmail.com.. trima kasih

buat mu said...

ayoyo... kesiannya... kalau boleh sy nk nk gambo & katalog la jgk... sy tqtq ye.. bwk byk berehat...

buatmuibu@gmail.com

AVIGR said...

Kami xde katalog, sbb xsempat nk amik gambo semuanya...yg mana sempat je kami upload.