Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Wednesday, 13 July 2011

Barang SEMAKIN BERKURANGAN !!! Ramadhan dah dekat...

Hmmm...amacam geng2 niaga sumer...
Salam Kabare? huhuhu... Sajer jer nak update sikit kat blog nih...

Untuk perhatian peniaga sumer, barangan stok baju budak kitorang dah semakin berkurangan...
so paham2 la kalo sesaper yg nak topup ker....nak membeli...Harap cepat la yer... Biase ler... 
Siapa Cepat Dia Dapat Ler...( xder booking2 design itu-ini aaa...)

Biasa la ramadhan dah dekat...kitorang nengok sana-sini espesially kat bangi nih dah berpacak khemah besau 20x20....dah macam pesta dah...seksyen tu ada bazar....seksyen nih ada pasar...seksyen sinun ada ekspo awal ramadhan...huhuhu...klu pandai ler memang buat duit betui time2 gini...

Aiyoyoyo...memang banyak happening la niaga dalam bulan posa nih...Masyukkkk $$$

So aper nak memikior lagi yop/yong...
JOM moh ler kite ke Bangi nih...kasi borong baju budak lah buat stok niaga bulan posa nih....
klu korang tak ambil...orang lain rembat...
jgn lak kata "Haduiii...nyesal x gi mggu lepas...klu gi...mesti dapat design tuh..."....hehehe
kasi provok sikit...

Tapi memang betul stok dah makin berkurangan...
rasenyer apa yg ada dlm gambo kat bawah tu jer yg tinggal....
Jom BORONGGGGGGGGGGGGG......now!!!

"Jangan tunggu lama-lama...tunggu lama-lama...nanti di ambil orangggg...."

Adios....

:: nak gi amik my doter and san jap coz today my waif going back late...jom...

No comments: