Pages


*** Sila Ambik Perhatian:- Bagi menghormati para peniaga semua, kami TIDAK LAGI MEMPAMERKAN HARGA JUALAN BORONG di blog ini. Sila sms dan telefon SAHAJA untuk dapatkan harga spesel pemborong...Selamat Memborong yer...cHOW...cHIN...cHAU

Sunday, 3 July 2011

Katalog?? Ada ke??

Ramai yang tye pasal katalog baju-baju. Kami minta maaf sebab kami xde katalog..xde masa nk snap semua baju-baju yg ada..kalo yg kami upload ni pun kami amik masa meeting ngn org Bangla..(time tu je yg ada nk snap gambo pun).

Kalo baju dh sampai rumah..mmg xmenang tangan,..mana nk kira, nk asing..tu xmasuk kalo dh ada yg siap menunggu kt rumah...kalo xcaya..tgk ni ha..mcm kapal pecah dh rumah...

ni baju yg dg bukak n kira










Sold Out



Sold Out 

Sold Out 

Sold Out

Sold Out 


Sold Out 




dan banyak lg...
Apalagi JOM SERBUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

No comments: